Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Temporada inaugurada


El canvi de temps inesperat dels últims dies, ens va fer prendre la decisió de que havíem de treure el esquís de l'armari i anar a tastar les primeres neus de la temporada

La decisió estava presa, ara només faltava escollir el lloc. Com que el temporal venia de llevant i només teníem previst fer un”puja-baixa” el diumenge (i perquè no dir-ho, ens havien parlat d'uns canelons amb carn de porc senglar i castanyes que es feien a un restaurant proper), va fer decantar la balança cap a la zona de Vallter.
Ja arribant a l'estació veiem que les condicions meteorològiques no eren òptimes. Una densa boira dificultava la visió. Però el més important, la neu, no hi faltava. Més de dos pams recents caiguts ens van donar la benvinguda a la temporada.

Així doncs, més contents que un gínjol vàrem arribar a Vallter, ens vam calçar les pells, i cap amunt! Tot i l'excitació de que per fi ja estàvem esquiant, la boira espessa ens va fer mantenir els peus o, millor dit, els esquís a terra i haver prendre la decisió de parar a l'arribar al punt més alt de l'estació d'esquí, ja que si seguíem, perdíem les referències de les pilones i ves a saber on haguéssim anat a parar... Per tant, una vegada arribats a 2536m vam decidir treure les pells i tirar cap avall. El descens va ser curt però intens. Més d'un va fer alguna rebolcada per la neu. Es notava que era el primer dia d'esquí i les cames encara no estaven a to.
Treta ja la pols als esquís, ja podem donar oficialment la temporada d'esquí iniciada! No ens conformem en poc i, esperem que com a mínim, sigui com la passada.