Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Pic de la Mina i Pas de la Casa

Quan per fi aconseguim tenir els esquis als peus, pasades les dues del migdia, una bona boira cau sobre Porté. Sortim direcció al Pic de la Mina sense gaires esperances d'arribar-hi degut a l'hora i al temps, que no acompanya. Remuntem per un petit bosc disfrutant de l'últim pamet de neu nova que va caure divendres, a tot el Pirineu, de moment es manté molt bé i el vent no sembla que hagi fet de les seves per aquí. 
Més amunt la boira desapareix i ens deixa veure tota l'estació d'esquí i el Pic de la Mina, seguim foquejant fins que el sol s'amaga per darrera les muntanyes, així que decidim treure pells i començar a baixar abans que la boira torni a fer de les seves.
(1/12/13)




Avui dilluns decidim apropar-nos per Andorra per veure com està la neu. Arribem al Pas de la Casa amb la idea de fer el Pic Negre, però quan arribem veiem que el vent se'ns ha avançat. Sembla que ha bufat molt per Andorra, ja que tots els cims estan força pelats. Per algunes vessants podem trobar molta neu acumulada tot i això està força peladet. Sortim a estirar les cames pel Coll d'Envalira, malgrat tot em de tornar força d'hora ja que el vent no ens permet fer gran cosa.
(2/12/13)