Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Per la Purissima a Saint Lary!



DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Anirem al poble d'Arreau als pirineus francesos, on durant 3 dies podrem realitzar diverses activitats hivernals com: esquí de muntanya, esquí alpí, raquetes, escalada en gel...
Dormirem als apartaments Les Balcons de la Neste situats a Arreau mateix.
El preu de la sortida inclourà l’allotjament del divendres 5 al dilluns 8 de desembre (3 nits).
Podeu llegir una piada de la Puríssima de l'any passat aquí.

LLOC: Arreau, Saint Lary (França).

DATES: 
Del 5 al 8 de Desembre.


PUNT DE TROBADA: 
Per tal d’organitzar cotxes i activitats ens trobarem el dimecres 12 a les 21h al local de l’entitat. Sinó podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat.


PREU:  
Entre 40 i 60€, a concretar depenent dels participants (no s’inclou el preu del transport, ni el menjar, ni els forfets en cas d’esquí de pista), es farà una paga i senyal de 40€ per socis UEC i de 46€ per a no socis.


DATA LÍMIT d'INSCRIPCIÓ: Dimecres 12 de novembre a les 21h. Totes aquelles persones inscrites més tard d’aquesta data no tindran garantida la plaça a la sortida.

   
TRANSPORT: Cotxe particular.

COM APUNTAR-SE?: Per apuntar-se cal:


      1. 
Omplir el següent formulari:






      2. Fer el pagament el mateix dia la sortida.




OBSERVACIONS: És imprescindible anar assegurat. Per més informació podeu trucar a l’entitat o bé enviar un mail a same@uecbarcelona.org.