Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Acomiadant l'any a vall de Tena


Anem a pasar el cap d’any per la Vall de Tena i el nostre centre d’operacions és el poble de Sandiniés.




La primera sortida la fem pel Portalet, en concret pugem al cim d’Arazures al fons de la vall just al mig. El dia és de gossos, fa un vent huracanat i molt fred…. i no tenim clar si podrem arribar. Poc a poc el dia avança, el vent calma una mica i podem fer cim! Per arribar-hi ens hem de descalçar els esquís per manca de neu. La baixada no és franca, no hi ha gaire base i el Jordi enganxa una pedra, es fa un trau al braç i…. destrossa els cantos dels seus esquís!!!!! Quin mal tràngol… Arribem al cotxe i cap a l’hospital a cosir!




El segon dia fem una petita ascensió sortint del pàrquing de l’Anayet a Formigal. La neu està fatal, ventada, dura i anem a lo segur després de l’ensurt del Jordi. Fem un petit cim al costat del coll d’Espelunziecha, direcció a l’Anayet. El dia és molt bo, el vent ja no bufa tant fort i la neu de baixada es deixa fer. Avui si que hem triomfat!



Bon any a tothom i bones esquiades!!!!!!
Montse Jové