Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Sortida d'iniciació a l'esquí de muntanya




Comencen les activitats de la SAME del 2015 i per començar amb bon peu que millor que iniciar-se, per fi, a l’esquí de muntanya (recordeu que aquest gener també tindrà lloc el curs d’iniciació a l’esqui de muntanya organitzat per la UEC de Barcelona).

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
Realitzarem una sortida d’iniciació a l’esquí de muntanya apte per tots els nivells. Anirem al Pic de la Coma d’Or (2 826 metres) al Pirineu francès, des d’on podrem gaudir d’unes espectaculars vistes cap al Carlit. Tot i la seva alçada, és un cim de fàcil accés i amb diverses possibilitats de descens.

LLOC: Porté Puymorens, França.


DATES: 17 de gener.

PUNT DE TROBADA: Per tal d’organitzar cotxes i explicar els detalls de l'activitat ens trobarem el dimecres 14 a les 21h al local de l’entitat. Sinó podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat.

PREU: 2 € soci, 4 € no soci (el pagament es realitzarà el mateix dia de la sortida).

DATA LÍMIT d'INSCRIPCIÓ: Dimarts 13 de gener a les 21h. Totes aquelles persones inscrites més tard d’aquesta data no tindran garantida la plaça a la sortida.


MATERIAL: Esquís de muntanya, botes, pals, casc, material de seguretat (ARVA, pala i sonda) i grampons depenent de les condicions de la neu (els grampons es poden llogar a l’entitat en horari d’obertura).
També podeu llogar tot aquest material a les següents botigues de Barcelona:
  •  Aribau 35 (Carrer Aribau, 35, 08011, Barcelona)
  •  Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona)
  •  Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona)
  • Travessa (Carrer de Galileu, 64, 08028 Barcelona)
  • ...

  
TRANSPORT: Cotxe particular.

COM APUNTAR-SE?: Per apuntar-se cal:

      1. Omplir el següent formulari:




      2. Fer el pagament el mateix dia la sortida.

OBSERVACIONS: És imprescindible anar assegurat. Per més informació podeu trucar a l’entitat o bé enviar un correu electrònic a same@uecbarcelona.org.