Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Neu i més neu a la tercera edició de la SAME WINTER FEST


Quan mirem 4 anys enrere i pensem en la primera SAME WINTER FEST ningú esperava que una idea tan esbojarrada pogués arribar a quallar.
La primera edició de la trobada es va celebrar amb 8 membres de la SAME al refugi de Sorteny. La segona edició, celebrada al mateix lloc va arribar a la vintena de participants, i ara a la tercera s’ha arribat a una trentena de participants.

La SAME WINTER FEST s’ha convertit en una trobada hivernal on els diferents membres de la SAME ens reunim per realitzar allò que tant ens agrada: gaudir de la neu en qualsevol de les seves disciplines i perquè no dir-ho, fer una mica de festeta.

Aquest any les intenses nevades caigudes pocs dies abans a tot el Pirineu no van poder parar les nostres ganes de realitzar activitat. Una trentena de persones, alguns amb raquetes i d’altres amb esquís vam sortir direcció a la vall de Filià, on en un ambient totalment hivernal, vam poder veure (com hi ha escrit a una de les pilones) que l’estupidesa humana no té límits (en relació a l’estació d’esquí fantasma que ha quedat a mig construir en plena vall).






Un cop al refugi Tacita vam poder gaudir d’un gran sopar de germanor entre calçots i botifarres a la brasa.
Des de la SAME de la UEC de Barcelona, només podem dir una cosa: gràcies a tots per fer-ho possible!!!