Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Iniciació en tècniques de descens amb cordes. Tres en ratlla a la canal Roja, Montserrat




DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
La primavera ja ha arribat, la neu comença a fondre i comença a apropar-se la temporada de les grans escalades i el barranquisme.
Des de la SAME hem preparat una sortida perquè tots els nou vinguts perdeu la por a les cordes i l'arnès i puguem afrontar amb més motivació i experiència les properes sortides que estem preparant: iniciació a l'escalada i iniciació al barranquisme.

La sortida tindrà lloc a Montserrat, a la seva cara Sud. Anirem a fer el descens del Tres en ratlla a la canal Roja, un barranc sec on trobarem ràpels curts perfectes per practicar i iniciar-se en les tècniques bàsiques de descens amb cordes.

En aquest enllaç podeu trobar informació i fotografies sobre del torrent.

LLOC: Montserrat, cara Sud.

DATA: 18 d'abril.

PUNT DE TROBADA: El dissabte 18 d'abril a les 10h a la UEC de Barcelona.

PREU: Soci UEC: 2€,  no soci: 4€  (no s’inclou el preu del transport).

TRANSPORT: Cotxe particular.

MATERIAL NECESSARI: Calçat de muntanya, arnès, rapelador (buit, placa, reverso...), casc, baga d'ancoratge i mosquetons.

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

 1. Omplir el següent formulari:



2. Fer el pagament (El mateix dia de la sortida).
Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONS: És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org