Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Iniciació al barranquisme al barranc del Pas de l'Escalell

Font: http://www.barranquismoenlacerdanya.com/barrancos/barranco-del-pas-de-l-escalell/

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
Seguim amb les sortides d'iniciació per tots els nivells!
El proper mes de juny la SAME comença la temporada de barrancs amb una sortida d'iniciació al barranquisme el dia 6 de juny.
En aquesta sortida podrem iniciar-nos al món del barranquisme per encarar l'estiu amb bon peu i iniciar-nos en aquest esport tan variat: muntanya, aigua, tècniques de descens...

Al juliol tindrà lloc una altre sortida de barranquisme de nivell mitjà-alt, per tots aquells que us volgueu iniciar, és recomenable assistir a aquesta primera sortida abans d'assistir a les següents.

Ressenya del barranc del Pas de l'Escalell:


Font: http://www.barranquismo.net/


Per aquells que no coneixeu el món del barranquisme us deixem amb aquest petit tast de la sèrie de videos de la UEC de Barcelona:






LLOC: Vilada, Berguedà

DATA: 6 de juny.

PUNT DE TROBADA: El dissabte 6 de juny a les 8h a la UEC de Barcelona. (Es tornarà a Barcelona abans de les 20:45, hora d'inici de la final de la Champions)

PREU: Soci UEC: 3€,  no soci: 5€  (no s’inclou el preu del transport).

TRANSPORT: Cotxe particular.

MATERIAL NECESSARI: Neoprè, arnès, casc, escarpins (mitjons de neoprè), bagues d'ancoratge, mosquetons i recomanable sabates de goma.

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

 1. Omplir el següent formulari:



2. Fer el pagament (El mateix dia de la sortida).
Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONS: És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org