Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

19 i 20 de Setembre - BTT a Sant Joan de l'Erm

Font: http://passamuntanyes.blogspot.com/

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Dissabte sortirem de Barcelona i anirem fins a Sant Joan de l'Erm, allà deixarem els cotxes i pujarem en bicicleta fins al Pic de l'Orri. Farem una volta circular gairebé en la seva totalitat per pistes forestals en bon estat que ens deixarà al punt de sortida.
Dormirem amb tenda a la zona d’acampada controlada de Sant Joan de l'Erm i diumenge farem una ruta circular més curta des d'allà.
També hi ha la possibilita de dormir al Refugi de la Basseta (www.santjoandelerm.com), no està inclòs en el preu de l'activitat.

Important: dimecres 16, es farà una reunió informativa sobre l'activitat. Es recomana l'assistència per l'organització de: cotxes, tendes, material... 

LLOC: Sant Joan de l'Erm, Alt Urgell.

DATA: 19 i 20 de Setembre.

PUNT DE TROBADA: El dissabte 19 de Setembre a les 7h a la UEC de Barcelona.

PREU: 

Soci UEC: 7€

Soci virtual: 15€

No soci: 17,50€ (inclou pernoctació a la zona d’acampada controlada de Sant Joan de l'Erm, soci de cap de setmana i assegurança de muntanya))

PERNOCTACIÓ: Tenda i àpats a càrrec de cadascú. Si voleu dormir o menjar al Refugi de la Basseta podeu trucar al mateix refugi al 973298015, preus: www.santjoandelerm.com/preurefu.htm).

TRANSPORT: Cotxe particular.

MATERIAL NECESSARI: BTT, casc, guants, aigua, etc.

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

 1. Omplir el següent formulari abans del 16 de setembre:



2. Fer el pagament (El mateix dia de la sortida).


Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONS: És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org