Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

SAME WINTER IV

 


DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Torna la trobada hivernal de la SAME UEC de Barcelona que aquest any celebra la seva 4a edició. Aquest any la trobada tindrà lloc a la casa de colònies d'Aina (a Meritxell, Andorra), on després de realitzar les diferents activitats programades de dissabte, farem un sopar comunitari i passarem la nit. Des de la casa podrem gaudir de la vall de Ransol i la vall d'Inca i realitzar les diferents activitats programades: Dissabte: Sortida d'esquí de muntanya, nivell mitjà. Sortida amb raquetes, nivell mitjà. Diumenge: Pràctiques de rescat amb ARVA. 


DATA: 6 i 7 de Febrer. PUNT DE TROBADA: Per tal d’organitzar cotxes i explicar els detalls de l'activitat ens trobarem el dimecres 3 a les 21h al local de l’entitat. Si no podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat.

PREU: 

Soci UEC: 22 €

Soci virtual: 29€

No soci: 31,50€

TRANSPORT: Cotxe particular.

MATERIAL NECESSARI:

Esquís de muntanya o raquetes, botes, pals, casc, material de seguretat (ARVA, pala i sonda) i grampons depenent de les condicions de la neu (els grampons i les raquetes es poden llogar a l’entitat en horari d’obertura). Per tal d'estalviar recursos tots els assistents heu de portar, plat, got i coberts.
També podeu llogar tot aquest material a les següents botigues de Barcelona: Aribau 35 (Carrer Aribau, 35, 08011, Barcelona) Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) ... TRANSPORT: Cotxe particular. COM APUNTAR-SE?: Per apuntar-se cal:

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

1. Omplir el següent formulari abans del 3 de febrer

 https://docs.google.com/a/uecbarcelona.org/forms/d/1l3-oIe5NCdsEBRH3bhnC6OEIdFQom6ObcGNqFzDie3I/edit

2. Fer el pagament (El mateix dia de la sortida).


Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONS: És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org