Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.
SORTIDA DE BARRANC SEC


DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
A la SAME de la UEC de Barcelona ja volem començar a preparar-nos per la temporada de barrancs que ja s'acosta. Per això us proposom començar a treure la pols als buits al barranc del Tres en Ratlla a Montserrat. Podeu consultar la ressenya en el seguent enllaç:  http://apeupermontserrat.blogspot.com.es/2010/04/tres-en-ratlla.html



LLOC: cara sud de Montserrat

DATA: Dissabte 28 de maig. Ens trobarem davant del local de l’entitat a les 8h. Per tal d’organitzar cotxes ens trobarem el dimecres 25 d’abril a les 21h al local de l’entitat. Si no podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat.

PREU:
Soci UEC: 1€
Soci virtual: 11€
No soci: 15€ (Soci de cap de setmana i assegurança)

TRANSPORT: Cotxe particular. 

MATERIAL NECESSARICal portar arnès, casc, descensor i vaga d'ancoratge. Si no disposeu del material el podeu llogar en botigues especialitzades: Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) o Jom Big Wall (Carrer Enamorats, 39, 08013, Barcelona).

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:
1. Omplir el següent formulari abans del 25 d’abril.


https://docs.google.com/forms/d/1l3-oIe5NCdsEBRH3bhnC6OEIdFQom6ObcGNqFzDie3I/viewform?usp=send_form

2. Fer el pagament (el mateix dia de la sortida).

Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONSÉs imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org