Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Escalada a la Serra de Prades



DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT: A la SAME de la UEC de Barcelona no volem perdre l’oportunitat de gaudir de l’arribada del bon temps i per això anirem a escalar a les muntanyes de Prades on podrem gaudir de més de 500 vies d'escalada esportiva aptes per tots els nivells.

Sortirem dissabte 22 d'abril i passarem el dia escalant per algun sector de Prades que escollirem en funció del nivell dels participants. Passarem la nit a un càmping on farem una barbacoa i l'endemà tornarem a la roca amb les forces renovades!

LLOC: Vilanova de Prades

DATA: Dissabte 22 i diumenge 23 d’abril.

PREU (inclou pernoctació i sopar):
Soci UEC: 20€
Soci virtual: 30€
No soci: 30€ (soci de cap de setmana i assegurança inclòs)

TRANSPORT: Cotxe particular.
  
MATERIAL NECESSARI: Peus de gat, talabard (arnés), casc. Si disposeu de material d’escalada addicional (cintes exprés, cordes simples, gri-gri o cinch) també ho podeu portar. Si no disposeu del material el podeu llogar en botigues especialitzades: Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) o Jom Big Wall (Carrer Enamorats, 39, 08013, Barcelona).


COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

 1. Omplir el següent formulari:



2. Fer el pagament de la sortida. Es pot fer de dues maneres:

  • Mitjançant un ingrés bancari al número de compte 2100 1391 98 02 00067039 indicant el nom del participant.
  • A la secretaria de l’entitat (C. Rocafort, 7, pral - Dilluns de 19h a 21h o Dimecres i Divendres de 19h a 22h).
Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: Dijous 20  d'abril a les 20:30 h. Totes aquelles persones inscrites més tard d’aquesta data no tindran garantida la plaça a la sortida.

OBSERVACIONS: Dimecres 20 d'abril a les 20h30 al local de la UEC es farà una reunió per tal d’organitzar cotxes i activitats.

És imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org