Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

SAME WINTER FEST V!!!

Ha nevat molt des de aquell... i si fem una SAME Mola perquè no una SAME Winter?
5 anys després aquí seguim, traient suc d'aquella esbojarrada idea i reunint més d'una trentena de persones per celebrar i compartir allò que tant ens agrada... La neu, el fred, les activitats a la muntanya i com no... la bona companyia!
Un cop més, sembla que aquesta temporada el mal temps no ens dóna treva, tot i així els diferents grups sortim amb ganes a realitzar les nostres activitats: esquí de muntanya, raquetes i com a novetat d'aquest any, esquí de telemarc!
Tot i els impediments amb què ens trobem tots els grups: llargues caravanes, mal temps i un fort vent que ens impedeix finalitzar els nostres plans, a la nit ens reunim tots a Cal Caló on aquest cop, el mal temps no podrà impedir que passem una genial vesprada en família!


Moltes gràcies a tots als assistents! Als nouvinguts! I a tots els que any rere any esteu amb nosaltres motivant-nos per seguir organitzant aquestes grans trobades!