Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.
SORTIDA D’ESCALADA

 Imatge inserida 2

DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:
A la SAME de la UEC de Barcelona no volem perdre l’oportunitat de gaudir de l’arribada del bon temps per això anirem a escalar a Solius (Baix Empordà), al sector de la Roca Ponça i les Roques Bessones. La zona forma part de l’Espai d’Interès Natural i Paisatgístic de la Costa Brava. Es tracta d’un sector de roca granítica habilitat per a tots els nivells d’escalada esportiva, ideal per iniciar-se en aquest esport. Farem una breu sessió tècnica per explicar els conceptes tècnics i de seguretat elementals i posteriorment ens posarem a trepar com cal! Podeu trobar ressenyes de la zona a (http://www.filmut.com/solius/index2.html).

LLOC: Roca Ponça (Solius, Baix Empordà).

DATA: Dissabte 9 d’Abril. Ens trobarem davant del local de l’entitat a les 8h. Per tal d’organitzar cotxes i avançar l’explicació tècnica ens trobarem el dimecres 6 d’abril a les 21h al local de l’entitat. Si no podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’entitat.

PREU:
Soci UEC: 1€
Soci virtual: 11€
No soci: 15€ (Soci de cap de setmana i assegurança)

TRANSPORT: Cotxe particular. Per anar-hi des de Barcelona podem prendre l’AP-7 fins la sortida 9A. Des d’allà es pren la C-35 direcció Platja d’Aro i s’acaba fusionant amb la C-65. Poc després del punt quilomètric 100 (o km 8 de la C-65) a mà dreta hi ha un desviament a una carretera lateral de la qual en surt una carretera asfaltada amb la senyalització Mas Patxot. Més endavant es troba l’esplanada del pàrquing.

 Imatge inserida 3

  
MATERIAL NECESSARI: Peus de gat, talabard (arnés), casc. Si disposeu de material d’escalada addicional (cintes exprés, cordes simples, gri-gri o cinch) també ho podeu portar. Si no disposeu del material el podeu llogar en botigues especialitzades: Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) o Jom Big Wall (Carrer Enamorats, 39, 08013, Barcelona).

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:
1. Omplir el següent formulari abans del 6 d’abril.


https://docs.google.com/forms/d/1l3-oIe5NCdsEBRH3bhnC6OEIdFQom6ObcGNqFzDie3I/viewform?usp=send_form

2. Fer el pagament (el mateix dia de la sortida).

Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONSÉs imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org