Aquest és el blog de la SAME de la UEC de Barcelona. Es tracta de publicar piades, comentaris, noves ressenyes, itineraris.... I tot allò que cregueu interessant de publicar.

Sortida de barranquisme a Valls!!


DESCRIPCIÓ DE L’ACTIVITAT:

Comença la calor i a la UEC de Barcelona ens agrada refrescar-nos de la millor manera possible, fent el barranc del Glorieta.  


  Ressenya del barranc

LLOCSituat prop del poe Valls, Tarragona.

DATA: Dissabte 11 de juny, ens trobarem davant el local de l'entitat a les 08:30h. Per tal d'organitzar els cotxes, coneixe'ns i parlar una mica del material i tècnica de barrancs quedem el dimecres 8 de juny a les 21h al local de la UEC. Si no podeu assistir-hi poseu-vos en contacte amb la secretaria de l'entitat.

Soci UEC: 1€
Soci virtual: 11€
No soci:15€ (Soci de cap de setmana i assegurança)

TRANSPORT: Cotxe particular

MATERIAL NECESSARICal portar arnès, casc, neoprè de barrancs complet, rapelador i vaga d'ancoratge.  Si no disposeu del material podeu llogar a les botigues especialitzades:  Vèrtic (Carrer Rocafort, 135, 08015, Barcelona) Balmat (Gran Via de les Corts Catalanes, 527, 08011 Barcelona) o Jom Big Wall (Carrer Enamorats, 39, 08013, Barcelona).

COM APUNTAR-SE: Per apuntar-se cal:

1. Omplir el següent formulari abans del 8 de juny.


https://docs.google.com/forms/d/1l3-oIe5NCdsEBRH3bhnC6OEIdFQom6ObcGNqFzDie3I/viewform?usp=send_form
2. Fer el pagament (el mateix dia de la sortida).

Només es consideraran inscrites aquelles persones que hagin realitzat els dos punts.

OBSERVACIONSÉs imprescindible estar assegurat. Per més informació o dubtes sobre el material podeu trucar a secretaria o enviar un e-mail a same@uecbarcelona.org